Euritmie-uitvoering Wooden Wings

project-woodenwings

Een groep van Oostenrijkse euritmisten onder leiding van Ernst Reepmaker liet ook in Nederland zien welke nieuwe wegen zij bewandelen in de euritmie. Vooral de sociale omgangsvormen vormden een thema, dat op ludieke wijze werd belicht.

In januari heeft de groep een optreden verzorgd, eerst voor volwassenen en toen voor de middenbouwers van de Stichtse Vrije School in Zeist. De opvoering hiervan was een succes. Heel sprekend en overtuigend werden situaties als roddelen, uitstoten, vriendschap, toekomstverwachtingen, e.d. voor een volle zaal in beeld gebracht. In workshops per klas werd hieraan verder gewerkt.

De Stichting voor Rudolf Steiner Pedagogie heeft met € 300 bijgedragen aan de kosten die de uitvoering voor de leerlingen met zich meebracht.