Kinderdagverblijf Gabriël

project-kdv-gabriel

In Turnhout is een vrijeschool, in België een steinerschool genoemd, waar behoefte ontstond om op het terrein van de school ook een kleinschalige opvang te creëren voor baby’s en peuters, zodat ouders al vroeg in contact kunnen komen met de uitgangspunten van de antroposofische pedagogie. Met veel enthousiasme en een grote inzet van ouders en leraren is een ontwerp hiervoor tot stand gekomen. In november 2014 is de bouw begonnen; de planning is dat het kinderdagverblijf zijn deuren kan openen in september 2015. Met vele schenkingen en leningen wordt dit mogelijk gemaakt.

Website: kinderopvangturnhout.be

Ook de Stichting voor Rudolf Steiner Pedagogie heeft een steentje bijgedragen; € 500 als schenking en een aanbod voor een lening.